Spring naar inhoud

Eric Vanthournout

Dit zijn de eindejaarsantwoorden van gemeenteraadslid Eric Vanthournout (CD&V):


1° Wat vindt u de belangrijkste gebeurtenis, evolutie of trend van het voorbije jaar?

Catalonië. Ik leef mee met de bevolking die onafhankelijkheid wil. Wat een schande dat Ministers in de gevangenis worden gestopt omwille van hun geweldloze mening.

2° Wat vindt u het beste en wat het slechtste radio- en /of tv-programma van 2017?

Vooreerst luister ik enkel en alleen naar Radio2. Ik vind alles goed. In de voormiddag de Madammen. De zondag vast en zeker niet te missen 'De Préhistorie'

Ik ben eigenlijk geen televisiekijker.Gevolgd of opgenomen zijn Vlaamse reeksen (van Vlees en bloed, Salamlander...), De Slimste Mens, Van Gills en co,
Wat is zeker niet zal missen en desnoods opnemen zijn de veldritten. Kijk zeker nooit naar voetbal, ik haat al deze voetbaluitzendingen. Ook geen tijd om films te bekijken.

3° Wat vindt u het beste boek/toneelstuk/concert en wat de beste film/cd van 2017?

Ik lees geen boeken. Koop veel historische streekwerken en ook heel wat toeristische werken. Ik ben dit jaar o.a. naar Amalfitaanse kust met Napels en Pompiê geweest, ook naar Peru... Wabdelvakantie in Oberstdorf Duitsland en fietsvakantie Rômer-Lipperoute in Duitsland. Daarover koop ik heel wat boeken en bereid ik grondig voor. Voor vier reizen dus zeker een 8-tal werken gekocht.

Film: kijk geen films, puur tijdverlies voor mij. Dus geen beste en geen slechtste.

4° Wie wenst u wat toe voor 2018 (ten goede of ten kwade)?

Uiteraard dat onze burgemeester Martine Fournier opnieuw na de verkiezingen nog 6 jaar de burgermeestersjerp mag dragen en ik verder mag deel uitmaken van deze groep.

Share Button